Isnin, 15 Jun 2015

lrt putra bakal hilang ???



assalamulaikum semua para pembaca blog gua,hari ini tiba tiba gua terpanggil nak menulis mengenai teori konspirasi yang sebenarnya gua sendiri tak perasan dah lama sebenarnya gua tak menulis di blog ini kerana fokus kepada komitmen lain,betulah serangan selalunya dimasa kita tengah leka


mungkin pendedahan individu ini sedikit sebanyak menyedarkan kita semua  mungkin nampak mengarut kerana ia mempunyai maksud tersirat gua faham individu terbabit menyeru kita insaf dan beringat kerana kesemua mercu tanda yang jadi kebangaan di negara ini  di timpa malapetaka


apa yang kita kena ingat kebaikan itu semua datang dari allah s.w.t keburukan tu semua datang dari manusia sendiri apa yang gua nak cerita sekarang ni mengenai maksud  tersirat di sebalik wang kertas rm10 lama, gua teringat satu maksud tersirat yang ada dalam duit kertas $20dollar uncle som 




selepas misteri kehilangan musnah hancur tiga tujuh kosong dan orkim harmoni adakah selepas ini giliran lrt putra pula ??? itu menjadi persoalan gua ia sekadar langskap teori suratan atau kebetulan,mereka merancang allah juga merancang apa yang perlu kita buat adalah doa 


lrt putra mempunyai laluan yang sangat strategik mempunyai ribuan penumpang setiap hari melalui laluan bawah tanah dari ampang point ke masjid jamek mempunyai teknologi yang  canggih yang itu gerabak tanpa pemandu di hadapanya,penah jugak gua terfikir mengenai keselamatan 


semasa menaiki gerabak tanpa pemandu manual ini apa yang paling gua risau gerabak lrt ini akan berlanggar sesama  sendiri dari depan mahu pun belakang paling gua bimbang ia tergelincir  di dalam laluan terowong bawah tanah yang cukup dalam,seramkan ??? gua harap ia tak terjadi 






gua penah dengar satu cerita mengenai misteri satu gerabak lrt putra yang hilang di sebuah station yang agak lewat pembukaanya dari station station lrt yang lain sama ada benar atau tidak itu gua tak pasti apa yang gua tahu lah laluan di situ agak misteri reka bentuk laluanya 


ada juga mengaitkan ia dengan sebuah terowong rahsia yang terletak di kawasan berkenaan penah satu ketika peristiwa pelik berlaku di station berkenaan di mana ada seorang remaja cedera apabila sebuah mangkuk  tandas di station lrt berkenaan meletup sedang remaja berkenaan menggunakanya


remaja terbabit hanya cedera ringgan di syaki letupan itu angkara mercun,pelik jugak mercun apa pulak meletup tak payah bakar mungkin ia  di sabotaj oleh pihak tertentu ada juga berkata station ini berhantu walau bagaimana pun ia sekadar cerita rakyat kebenaranya masih samar samar 



KALAU KITA PERHATIKAN BETUL BETUL IA ADALAH KERETAPI...SEMOGA ALLAH S.W.T MELINDUNGI KITA SEMUA.....






2 ulasan:

  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

    BalasPadam
  2. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

    BalasPadam