Khamis, 29 Mac 2012

penari tiang rm25 saje


nyum !!! nyum !!! goyang kemaluan depan orang pon hanya kena denda rm25rm25 je ke ??? ish ish ish 

SEREMBAN - Tiga wanita beragama Islam didenda RM25 seorang oleh Mahkamah Majistret di sini semalam selepas mengaku bersalah atas tuduhan berkelakuan kurang sopan dengan melakukan aksi tarian tiang di sebuah pusat hiburan di Nilai dekat sini Sabtu lalu.
Faiqah Azizan, 24, Nurul Huda Abdul Rahman, 23, dan Nooranishah Mohamad Isa, 19, membuat pengakuan itu selepas pertuduhan dibacakan di hadapan Majistret Mohamad Izwan Mohamed Noh.
Mengikut pertuduhan, ketiga-tiga wanita tersebut yang berasal dari Kuala Lumpur didakwa mempamerkan tarian tiang di atas pentas dengan pakaian kurang sopan di tempat hiburan awam.
Pertuduhan dibuat mengikut Seksyen 21 Akta Kesalahan-Kesalahan Kecil 1955 yang mengenakan hukuman denda tidak lebih RM25 atau penjara maksimum 14 hari jika sabit kesalahan.
Mereka adalah tertuduh beragama Islam yang pertama di Negeri Sembilan disabitkan kesalahan melakukan tarian tiang di bawah akta tersebut.
Mohamad Izwan dalam penghakimanannya berharap kesemua tertuduh insaf dan tidak mengulangi perbuatan itu demi menjaga nama baik diri dan keluarga mereka.
sumber:kosmo onnline 

kisah 25ABF:tuan penasihat !!! 25% dey macam mana gadis melayu yang di katakan islam goyang kemaluan depan orang ramai hanya di denda rm25 ??? itu ke nilai seorang wanita muslim??? penari tiang kena denda rm25 je cuba cari rezeki halal meniaga tepi jalan mesti kena denda rm300 malaysia negara islam ke ??? ye malaysia negara islam,islam hadhari islamnya ada had ada hari Tiada ulasan:

Catat Ulasan